Beste klant,

om onze producten en service nog meer te verbeteren, horen we graag uw bevindingen hoe de intro (DCI workshop + demo) u is bevallen. Dit helpt anderen ook om hen te laten zien wat voor toegevoegde waarde het LESCAM instructie camerasysteem heeft voor hun lesplan. 

Daarnaast zouden we ook graag uw review willen weten van ons LESCAM instructie camerasysteem, hoe het u bevalt en of u evt. andere tips heeft voor onze bestaande klanten.

Alle feedbacks zijn van harte welkom!
Alvast bedankt!

Namens, LESCAM

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »

 

Rijden nu al tijdje met de lescam in de rijschool en alle leerlingen maken er gebruik van.Iedereen is er vol van ikzelf ook werkt heel mooi om te laten zien wat er net niet helemaal goed ging maar zeer zeker ook wat er wel juist gaat.De leerling geven we voldoende huiswerk mee in opdrachtjes en doelstelling volgende les en ik moet zeggen het gaat echt snel als je ziet wat het verschil is in het begrijpen wat je eigenlijk in veel woorden wilt zeggen maar beelden zeggen veel meer.dat zeggen Mijn leerlingen tegen mij dus ik kan zeggen het werkt ECHT !! als de leerling zelf tegen mij zegt NU snap ik exact wat je bedoelt dan is het kwartje gevallen :)

Frans Robben - 31-05-2017 - 10:55

De lescamera is door Fariborz in mijn nieuwe Audi A3 Sportback perfect ingebouwd. Kabels zijn keurig weggewerkt zonder ook maar iets door te knippen of los te schroeven. Lescam is een fantastisch systeem om mee te werken. Ik ben er van overtuigd dat lesgeven met gebruik van de lescam veel effectiever is.

RenÚ Stam - 05-04-2017 - 22:17

Ik werkte al met het camerasysteem van Lescam. Doordat de camera niet meer optimaal functioneerde heb ik het systeem helemaal opnieuw, door Lescam, laten inbouwen. Het systeem was in eerste instantie ingebouwd door Peter Claassen uit Waalwijk. Fariborz heeft laten zien dat het helemaal verkeerd was ingebouwd en de kabels over de airbag was gelegd waardoor deze niet meer kon functioneren. Het systeem is nu door Fariborz van Lescam perfect ingebouwd, kabels zijn weggewerkt zonder het dashbord weg te halen. Ik ben super tevreden zoals de camera het scherm en de navigatie zijn ingebouwd. Fariborz geniet van het perfect installeren van het camerasysteem, dat zie je aan alles. De cursus heb ik nog niet gevolgd, maar ga dit zeker doen. Als je perfecte kwaliteit wilt mbt het camerasysteem dan is er maar een persoon die hier voor kan zorgen en dat is de heer Fariborz van Lescam. Kwaliteit en perfectie gegarandeerd. Laat je camera aub niet inbouwen bij Peter Claassen in Waalwijk. Fariborz bedankt voor de perfectie inbouw.

Frans Sarton - 28-02-2017 - 20:28

Ik was al overtuigd van de positieve effecten van de lescamera maar na de uitleg en toelichting tijdens de gratis cursus werd ik bewust gemaakt van de vele extra mogelijkheden en opties. Ook tijdens de inbouw van de camera werd mij duidelijk hoe perfectionistisch deze man te werk gaat. Mede door zijn vele ervaringen op allerlei vlakken, is de camera professioneel geplaatst, waarbij alle veiligheidsaspecten gehanteerd zijn.
Ik kan iedereen aanraden om de tijd en de moeite te nemen om de cursus gratis te volgen en de inbouw door hen te laten verrichten.
Net zoals iedere leerling een eigen andere aanpak nodig heeft geldt dit ook voor de inbouw in het voertuig. En voor de mensen van Lescam is het iedere keer weer een uitdaging om de camera en toebehoren zo mooi en goed mogelijk te installeren. Wat een genot om deze mensen met zoveel liefde voor hun product bezig te zien.
DANK JE WEL.

Angelique Luiken / autorijschool Polar - 26-02-2017 - 12:49

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende ┬╗